Sivas'ta 4 Eylül Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta 4 Eylül Konserine Yoğun İlgi

Sivas\'ta 4 Eylül Konserine Yoğun İlgi

Sivas Kongresi'nin 94'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan Sevcan Orhan ve Mustafa Ceceli Sivas halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

05.09.2013 02:16  Güncelleme: 08:49

Sivas Kongresi'nin 94'üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan Sevcan Orhan ve Mustafa Ceceli Sivas halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konser sonrasında gerçekleşen havai fişek gösterileri izleyenleri büyüledi.

4 Eylül Sivas Kongresi'nin yapıldığı Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen konserde, ünlü sanatçılar Sevcan Orhan ve Mustafa Ceceli hayranlarıyla buluştu. Konserde ilk olarak sahne alan Sevcan Orhan, seslendirdiği parçalarla alanı dolduranlara unutulmaz anlar yaşattı. Sivas halkı, Orhan'ın seslendirdiği parçalara halaylar çekerek eşlik etti. Sahneye daha sonra Mustafa Ceceli çıktı. Sivas halkı, ünlü sanatçının söylediği hareketli parçalara eşli ederek doyasıya eğlendi. Konser alanına sığmayarak caddeleri dolduran kalabalık, hava sıcakllığının 6 dereceye kadar düşmesine rağmen 4 saat boyunca konser alanını terk etmedi. Konser sonunda Vali vekili Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp sanatçılara teşekkür ederek gecenin anısına plaket ve çiçek verdi. Konserin ardından kent meydanında yapılan havai fişek gösterileriyle Sivas Kongresi'nin yıl dönümü kutlama etkinlikleri sona erdi. Yaklaşık 20 dakika süren havai fişek gösterileri izleyenleri büyüledi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta 4 Eylül Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement