Sivas'taki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Sivas'taki Uyuşturucu Operasyonu

Gözaltına alınanlardan 15 kişi, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

12.09.2014 13:22

Sivas'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanlardan 15'i, savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 15 kişiyi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk etti.

"Uyuşturucu madde kullanmak" suçundan savcılığa sevk edilen şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis ekiplerince 22 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda, 31 kişi gözaltına alınmış, 9'u emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılmış, 7 zanlı ise "uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu teminine aracılık etmek ve kullanmak" suçundan sevk edildikleri mahkemece dün tutuklanmıştı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 900 ectasy hap, 80 gram "bonzai" olarak bilinen cannabinoid, 1 kilogram esrar, kuru sıkı tabanca ile mermileri ele geçirilmişti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'taki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement