Sivasspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Sivasspor Maçının Ardından

Sivasspor Maçının Ardından

Maçtan sonra basın toplantısına katılan Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo, Ümit'in gördüğü kırmızı kartın ağır olduğunu belirterek, Ne zaman ilk 4 içine girme noktasına gelsek, engelleniyoruz dedi.

24.12.2013 01:18

Maçtan sonra basın toplantısına katılan Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo, Ümit'in gördüğü kırmızı kartın ağır olduğunu belirterek, Ne zaman ilk 4 içine girme noktasına gelsek, engelleniyoruz dedi. Gazetecilerin, kimler tarafından engellendikleri sorusuna tercümanın uyarısı ile cevap vermek istemediğini söyleyen Domingo, basın toplantısını yarıda bırakıp soyunma odasına gitti.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, Eksik kadromuza rağmen iyi bir takım olan ve puan cetvelinde üst sıralarda yer alan Sivasspor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Süper Lig'de ilk kez forma giyen kaleci Emrah Tuncer ve bütün futbolcularımı kutluyorum. Geçen sezon iki kez yendiğimiz Sivasspor'a şansımız tutuyor. Geriye düşmemize rağmen maçı çevirmeyi biliyoruz. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra daha sakin olsaydık, skor daha farklı olabilirdi şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement