Sivasspor Pas Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Sivasspor Pas Çalıştı

Sivasspor Pas Çalıştı

Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

18.11.2014 16:03  Güncelleme: 16:29

Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü, kırmızı beyazlı futbolcuların istekli olduğu gözlendi.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı, pas çalışması ile devam etti. Ardından yarı sahada çift kale maç yapan futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları görüldü. Maçta futbolcular arasında yer alan Roberto Carlos, oyunu sık sık durdurarak futbolcularına çeşitli uyarılarda bulundu.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Manuel da Costa ve Aatıf Chahechouhe ile sakatlığı nedeniyle salonda çalışan John Utaka katılmadı. Hafif sakatlıklıkarı bulunan Hakan Arslan, İbrahim Toraman ve kaleci Deniz Öksüz ise bir süre takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra çalışmalarına salonda devam etti.

Kırmızı beyazlılar, yarın saat 12.00'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını devam ettirecek. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor Pas Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement