Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte artan sivrisinek ve haşerelere karşı Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin genelinde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor
Ekipler Ulukent, Ataşehir, Doğukent, Hilalkent ve Harput mahallelerinde ise uçkun'a karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.
Şehrin tüm mahallerinde ekiplerin ilaçlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu: " Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ortaya çıkan sivrisinek, karasinek ve haşerelerin üreme yerlerinde ilaçlama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Ekiplerimiz bu kapsamda tüm mahallerde ilaçlama çalışmalarını gerçekleştirdiler. Temizlik ekipleri yaz ayları boyunca belirlenen program dâhilinde tüm mahallelerimizde ilaçlama çalışmalarını sürdürecekler." Dedi.
Son Dakika › Güncel › Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlama - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.