Siz Neredeyseniz Sahibinden Orada! - Son Dakika
Güncel

Siz Neredeyseniz Sahibinden Orada!

Siz Neredeyseniz Sahibinden Orada!

Sahibinden kullanıcıları, birçok ilana artık cep telefonundan çok daha kolay bir şekilde ulaşabiliyor.

28.02.2012 13:20

sahibinden.com kullanıcıları, emlak, otomobil, bilgisayar, cep telefonu ve daha birçok ilana artık cep telefonundan çok daha kolay bir şekilde ulaşabiliyor. sahibinden.com'un Nokia, Android, iPhone uygulamaları ve Türkiye'nin en çok ziyaret edilen mobil web siteleri arasında yer alan "m.sahibinden.com" kullanıcılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Ayda 2 milyardan fazla görüntülenen sahibinden.com, mobil sitesi ve uygulamalarıyla kullanıcılardan büyük ilgi görüyor. Nokia, Android, iPhone uygulamaları ve "m.sahibinden.com" mobil web sitesi kısa sürede çok sayıda kullanıcıya ulaştı. sahibinden.com iPhone uygulaması, 470 bin tekil kullanıcıya ulaşırken, mobil site henüz ilk ayında 30 milyon sayfa gösterim sayısına ulaşarak Türkiye'nin en çok ziyaret edilen mobil sitelerinden biri oldu.

10 gün gibi kısa bir süre içinde 52 binden fazla kullanıcı tarafından indirilen sahibinden.com Android Uygulaması Türkiye'de birinci sıraya kadar çıkmayı başardı. "m.sahibinden.com" mobil web sitesi, aylık 30 milyon sayfa gösterim sayısına ulaşarak hızlı büyümesine devam ediyor.

Mobil site ve uygulamalar sayesinde, cep telefonları ile istedikleri her yerde kolaylıkla ilanları dolaşıp, ilan sahipleriyle iletişime geçebilen sahibinden.com kullanıcıları, mesajlarını da kontrol edebiliyor.

sahibinden.com iPhone uygulamasıyla Türkiye'de bir ilke imza attı

sahibinden.com'un iPhone uygulaması ise 470 bin tekil kullanıcıya ulaştı. Bu uygulama ile 2,5 milyona yakın ilan arasında kolaylıkla arama yapıp ilan detaylarına ulaşabilen kullanıcılar, ilanların fotoğraflarını büyüterek gezinme ayrıcalığını yaşıyor. Yaptıkları işlemleri, gönderdikleri ve aldıkları mesajları, favori ilanları ile aramalarını cep telefonlarından kolayca yönetebilen kullanıcılar, telefon numaralarına tıklayarak ilan sahiplerini kolaylıkla arayabiliyor.

Türkiye'de yine bir ilke imza atan sahibinden.com, iPhone uygulamasına "Yakınımda Ara" özelliğini ekleyerek yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Bu hizmet sayesinde iPhone kullanıcıları, yakınlarındaki emlak ilanlarına ulaşabiliyor ve tek tıkla ilan sahibini arayabiliyor.

Android ve Nokia uygulamalarıyla ilanları inceleyin, ilan sahiplerini tek tıkla arayın

Her gün 1.500 yeni kişi tarafından indirilen sahibinden.com Android uygulaması, Android Market'in yeni ücretsiz uygulamalar kategorisinde birinci sırada yer aldı. Uygulama ile çevredeki emlak ilanları görüntülenerek detaylı ilan araması yapılabiliyor, ilan fotoğrafları tam ekran görüntülenebiliyor ve ilan sahibi tek tuşla aranabiliyor. Ayrıca beğenilen ilanlar sosyal ortamlarda paylaşılabiliyor.

52 bin kişi tarafından indirilen sahibinden.com Nokia uygulaması sayesinde kolaylıkla ilan aranabiliyor, arama sonuçları listeleyip sıralanabiliyor, ilan detayları incelenebiliyor, ilan sahiplerine mesaj gönderilebiliyor ve tek tıkla aranabiliyor.

Mobil alandaki yenilikler devam edecek!

Mobil alanda önemli işlere imza atmaya devam ettiklerini vurgulayan sahibinden.com CEO'su Burak Ertaş konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: "Türkiye'nin en çok ziyaret edilen e-ticaret platformlarından bir tanesi olan sahibinden.com'da e-ticaret 7 gün 24 saat boyunca devam ediyor. Aylık 2 milyardan fazla sayfa görüntülenmesine sahip platformumuza mobil cihazlar üzerinden gelen trafik de hızla artıyor. Önümüzdeki dönemde diğer mobil platformlarda da uygulamalarımızı müşterilerimizin beğenisine sunmaya devam edecek, var olan mobil uygulamalarımızdaki kullanıcı deneyimini devamlı iyileştirmeyi sürdüreceğiz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siz Neredeyseniz Sahibinden Orada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement