Skal International İstanbul Kulübü'nün Ekim Ayı Yemeği Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Skal International İstanbul Kulübü'nün Ekim Ayı Yemeği Gerçekleşti

Skal International İstanbul Kulübü\'nün Ekim Ayı Yemeği Gerçekleşti

Skal International İstanbul Kulübü tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen öğle yemeği 23 Ekim günü üyelerin katılımıyla Mövenpick Hotel Istanbul'da gerçekleşti.

24.10.2017 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Skal Internatonal İstanbul Kulübü üyeleri, Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Bahar Birinci, Ayşe Önen, Elif Balcı Füsunoğlu, Selma Tatar katılımı ile düzenlenen Ekim ayı öğle yemeği Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek'in ev sahipliğinde yapıldı.

Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci'nin konuşmasıyla başlayan öğle yemeği, yönetim kurulu ve üyelerin geleneksel Skal toast'uyla devam etti.

Bahar Birinci konuşmasında: "Her ay geleneksel olarak düzenlediğimiz Skal buluşmasında bu ay da tekrardan sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Bu sene 20.'si düzenlenecek 2017 Skalite törenini, 27 Kasım 2017 Pazartesi akşamı Wyndham Grand İstanbul Hotel'de gerçekleştireceğimizi paylaşmak isterim. Bu seneki Skalite kriteri 'Herşeye Rağmen' olarak belirlendi. Kriterlere uygun olan kurum ve kişiler kendilerini aday gösterebilecekleri gibi; üyelerimizden de bu kriterlere uygun aday belirlemelerini istedik. İstanbul Skal Kulübü Yönetim Kurulu ve belirlenecek jüri tarafından gerçekleşen ön elemeden sonra, finale kalan adayların oylaması Skal üyeleri tarafından Skalite 2017 gecesinde canlı olarak yapılacak." dedi.

Birinci, "Profesyonel bankacılık kariyerinin çok ötesinde hayata geçirmiş olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile tanıdığımız İbrahim Betil bu ayki konuğumuz. İbrahim Bey bugün Sen De Gel Derneği'nin en son projeleri hakkında bize bir sunum yapacak" dedi.

Sen De Gel Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Betil, yaptığı konuşmasında: "Sen De Gel derneği olarak dünyanın en az gelişmiş ülkeleri arasında olan Gambia ve Senegal'de insani kalkınmaya yönelik sürdürülebilir projelerimizle 314,000+ insanın yaşamında etki yaratacak projeler gerçekleştirdik. Sizlerin de katkısı ve desteği ile projelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Birinci ayrıca; "Bu güzel günde bizleri misafir eden ev sahibi Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek ve ekiplerine yürekten teşekkür ederim" dedi.

Bu öğle yemeğine destek veren Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü Bozkurt Atabek'e, Boyut Yayınlarından 'Sanat Atlası', bu özel güne konuk olmasının anısına İbrahim Betil'e de yine Boyut yayınlarından 'Cihannuma' kitabı armağan edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Skal International İstanbul Kulübü'nün Ekim Ayı Yemeği Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement