Sökmenoğlu Hatay'da Toprağa Verilecek - Son Dakika
Güncel

Sökmenoğlu Hatay'da Toprağa Verilecek

Sökmenoğlu Hatay\'da Toprağa Verilecek

Tedavi gördüğü GATA’da hayatını kaybeden, Hatay Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen'in oğlu ve eski TBMM Başkanı Murat Sökmenoğlu'nun cenazesi memleketi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde toprağa verilecek.

21.06.2014 13:32

Tedavi gördüğü GATA'da hayatını kaybeden, Hatay Cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen'in oğlu ve eski TBMM Başkanı Murat Sökmenoğlu'nun cenazesi memleketi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde toprağa verilecek.

Murat Sökmenoğlu için 24 Haziran Salı günü TBMM'de tören düzenlenecek. 25 Haziran Çarşamba günü memleketi Hatay'a getirilecek olan Sökmenoğlu'nun cenazesi Reyhanlı ilçesindeki Mustafa Paşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından dedesi Mustafa Şevki Paşa'nın ve aile büyüklerinin mezarlarının bulunduğu Kırıkhan ilçesindeki Bayezid-i Bistami Türbesi bitişiğindeki aile kabristanında toprağa verilecek.

Murat Sökmenoğlu, 1945 yılında İstanbul'da doğdu. İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun olan Sökmenoğlu, THY İdare Meclisi Murakıplığı yaptı. MDP kurucu üyesi olan Sökmenoğlu, Hatay ile İstanbul'dan seçilerek, milletvekilliği yaptı. 1989'da sine-i millete dönmek gerekçesiyle milletvekilliğinden istifa eden Sökmenoğlu, TBMM Başkanı Başdanışmanlığı ve TBMM Başkanlık Divanı Eski Katip Üyesi ve İdare Amirliği, NATO ve Parlamentolararası Türk Grubu Üyeliği ve TBMM Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sökmenoğlu Hatay'da Toprağa Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement