Somalı Çocukların Maç Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Somalı Çocukların Maç Heyecanı

Somalı Çocukların Maç Heyecanı

Soma ilçesinde, 301 maden işçisinin yaşamını yitirdiği maden faciasının ardından düzenlenen kampanyalardan biri olan Galatasaray-Atletico Madrid futbol müsabakalarına Soma'dan madenci çocukları götürüldü.

06.08.2014 17:43

Soma ilçesinde, 301 maden işçisinin yaşamını yitirdiği maden faciasının ardından düzenlenen kampanyalardan biri olan Galatasaray- Atletico Madrid futbol müsabakalarına Soma'dan madenci çocukları götürüldü. Galatasaray Spor Kulübü ve Anadolu Isuzu ortaklığıyla yapılan etkinlik sonucu minibüslerle çocuklar İzmir'e götürüldü. Çocuklar, Soma faciasından etkilenen ailelere bırakılacak Galatasaray-Atletico Madrid karşılaşmasını canlı izleme fırsatı bulacak.

KİMİ FENER KİMİ BEŞİKTAŞLI AMA ONLAR SOMA İÇİN GİDECEK

Maden faciası mağduru 80 çocuk, Cengiz Topel Meydanı'nda kendileri için düzenlenen maçı izlemek için heyecanla bekledi. Kimi Galatasaraylı, kimi Beşiktaşlı kimi de Fenerbahçeli çocuklar ilk defa bir futbol maçını canlı izleme fırsatı buldukları için heyecanlı olduklarını kaydetti.

Anadolu Isuzu Pazarlama Müdürü Bilge Gündüz firma çalışanlarından oluşan 10 kişilik ekiple birlikte Somalı çocukları İzmir'e maça götürmek için Soma'ya geldiklerini kaydetti. Firma yetkililerinin Soma faciası sonrasında bayramda Soma'ya destek için burada olduklarını getiren Gündüz, "İzmir'de maç olduğunu duyunca gelelim güzel bir organizasyon yapalım dedik. Yapılabilecek her şeyin yapıldığını söylediler ve artık manevi desteğe ihtiyaç olduğunu belirttiler. Biz destek olmak için buradayız" dedi.

Sonra çocuklar aileleriyle birlikte minibüslere binerek akşam oynanacak maçı izlemek için İzmir'e gitti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Somalı Çocukların Maç Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement