Somali'nin başkenti Mogadişu'da devlet ve hükümet yetkililerinin konakladığı es-Sahafi Oteli yakınlarında bombalı saldırı düzenlendiği, olayda ölenler olduğu bildirildi.
AA muhabirinin görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre, başkentte devlet ve hükümet yetkililerinin konakladığı es-Sahafi Oteli yakınlarında bombalı saldırı düzenlendiği, olay yerinde otel güvenlik görevlileri ile saldırganlar arasında şiddetli çatışmanın halen devam ettiği belirtildi.
Olayda ölenler olduğu belirtilirken, sayıya ilişkin bilgi verilmedi.
Saldırının sorumluluğunu Eş-Şebab örgütü üstlendi.
Şebab örgütüne yakın "Somali Mimo" adlı internet sitesinde yer alan haberde, "Elemanlarımız devlet ve hükümet yetkililerinin konakladığı bir oteli hedef almıştır" denildi.
Somali'nin başkenti Mogadişu'da bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 6 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi de yaralanmıştı.
Son Dakika › Güncel › Somali'de Bombalı Saldırı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?