Son dakika haberi... Van'da korkutan ev yangını - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi... Van'da korkutan ev yangını

Son dakika haberlerine göre Van'da korkutan ev yangını Van'ın İpekyolu ilçesindeki bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, büyük çapta maddi hasara yol açtı.

13.10.2022 09:45  Güncelleme: 09:51

Van'da korkutan ev yangını

VAN - Van'ın İpekyolu ilçesindeki bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, büyük çapta maddi hasara yol açtı.

Alınan bilgilere göre yangın ilçenin Hafiziye Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın 4. Katında meydana geldi. Mehmet Fatih Tekin isimli vatandaşa ait daire üçlü prize takılı olan saç kurutma makinesinden çıkan yangın, apartman sakinlerine korkulu anlar yaşattı. Haber verilmesi üzerine bölgeye Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı İpekyolu Gurup Amirliği ekipleri sev edildi. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardın yangın söndürülürken, daire kullanılamaz hale geldi. Salon ve mutfakta bulunan oturma grubu, yemek masası, mutfak eşyaları, beyaz eşyalar, 3 adet pencere ve o da tamamen kullanılmaz hale gelirken, koridordaki yolluk ve vestiyer, yatak odası, yatak odası takımı gardırop ve giysiler, 4 halı ve yolluk, bilgisayar, TV ünitesi konsol 1 adet kanepe, ısıtıcı

Banyo, duşakabin ve banyo dolabı tamamen yanarak daire ve içerisindekiler tamamen yandı.

Son dakika haberi... Van\'da korkutan ev yangını
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi... Van'da korkutan ev yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement