Son dakika haberleri | İngiltere Başbakanı Johnson, ABD'de iktidarın barışçıl şekilde devrini istedi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri | İngiltere Başbakanı Johnson, ABD'de iktidarın barışçıl şekilde devrini istedi

Son dakika haberleri | İngiltere Başbakanı Johnson, ABD\'de iktidarın barışçıl şekilde devrini istedi

Bir son dakika haberine göre İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ABD'de iktidarın düzenli ve barışçıl bir şekilde devrinin hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

07.01.2021 00:25  Güncelleme: 00:29

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ABD'de iktidarın düzenli ve barışçıl bir şekilde devrinin hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

Johnson, sosyal medya hesabından, ABD Başkanı Donald Trump destekçilerinin Kongre binasına girmesine ilişkin açıklama yaptı.

Kongredeki olayları "utanç verici" olarak nitelendiren Johnson, ABD'nin dünya çapında demokrasiyi savunduğunu kaydederek, "İktidarın şimdi düzenli ve barışçıl bir şekilde devri hayati öneme sahip." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | İngiltere Başbakanı Johnson, ABD'de iktidarın barışçıl şekilde devrini istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement