Songül Konak'tan Bir Rekor Daha - Son Dakika
Güncel

Songül Konak'tan Bir Rekor Daha

Songül Konak\'tan Bir Rekor Daha

Songül Konak 1500 Metrede Yıldızlar Türkiye Rekoru Kırdı

03.09.2014 11:42

Osmangazi Belediyespor Kulübü Atletizm takımının rekortmen sporcusu Songül Konak, Ankara'da düzenlenen Atletizm Süper Lig final müsabakalarında 1500 metrede yıldızlar Türkiye rekoru kırdı.

Ankara'da Naili Moran Atletizm Pistinde düzenlenen kulüpler arası atletizm müsabakaları Süper Lig 2. Kademe (Final) yarışlarının ilk gününde piste çıkan Osmangazi Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı'nın rekortmen sporcularından Songül Konak, 1500 metreyi 4.20.66'da koşarak Yıldızlar Türkiye rekoruna imza attı.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Enka, Bursa Büyükşehir gibi güçlü takımların mücadele ettiği Türkiye Atletizm Süper liginde 17 sporcu ile mücadele eden Osmangazi Belediyespor Kulübü Atletizm takımının rekortmen sporcularından Songül Konak, elde ettiği 4.20.66'lık derece ile, 4.22 .84'le kendisine ait olan Yıldızlar Türkiye rekorunu 2 saniye daha geliştirmiş oldu.

Çin'de düzenlenen Gençlik Olimpiyatlarında, judo'da Türkiye'ye ilk ve tek altın madalyasını kazandıran Melisa Çakmaklı'nın ardından, kendisine ait olan Yıldızlar Türkiye rekorunu 2 saniye daha geliştiren Songül Konak, elde ettiği başarı ile Bursa'ya büyük bir sevinç yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Songül Konak'tan Bir Rekor Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement