Soruları ve cevapları yayınlanan AÖL sınav sonuçları ne zaman belli olacak? - Son Dakika
Güncel

Soruları ve cevapları yayınlanan AÖL sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

Soruları ve cevapları yayınlanan AÖL sınav sonuçları ne zaman belli olacak?

AÖL sınav sonuçları için geriye sayım başladı. Dışarıdan liseyi bitirmek için düzenlenen AÖL 3. dönem sınavı 10 gün önce yapılmıştı. Sınavdan sonra AÖL soruları ve cevap anahtarları, http://odsgm.meb.gov.tr adresinden erişime açılmıştı. Peki AÖL sınav sonuçları ne zaman belli olacak? MEB tarih verdi mi?

17.07.2019 10:56

Açık öğretim lisesi öğrencileri, 3. dönem sınav sonuçları merakla bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ölçme, değerlendirme ve sınav hizmetleri resmi sitesi http://odsgm.meb.gov.tr adresinden yayınlandı. Soruların yayınlanması sonrasında AÖL sonuçları ne zaman belli olacak merak edilmeye başlandı.

AÖL SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

Hafta sonu yapılan AÖL 3. dönem sınavı soruları ve cevapları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından http://odsgm.meb.gov.tr resmi sitesi üzerinden yayınlandı. Soru ve cevap anahtarlarına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

AÖL 3. DÖNEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

MEB tarafından verilen tarihe göre AÖL sınav sonuçları 1 Ağustos 2019 tarihinde belli olacak. AÖL sınav sonucunuzu, MEB Açık Öğretim Lisesi resmi sitesinden (http://aol.meb.gov.tr) öğrenebilirsiniz.

Sınav sonuçlarınızı sisteme kullanıcı adınız ve şifreniz ile girip sınav sonuçları kısmından öğrenebilirsiniz. Dönem dersleri kısmından da önceki bütün sınav sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz. Ayrıca Alo 147 çağrı merkezini arayarak da sınav sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.

Son Dakika Güncel Soruları ve cevapları yayınlanan AÖL sınav sonuçları ne zaman belli olacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement