Söyleşinin İlk Konuğu Ali Şekerdağ - Son Dakika
Güncel

Söyleşinin İlk Konuğu Ali Şekerdağ

Söyleşinin İlk Konuğu Ali Şekerdağ

T-MBA Eğitim Programının önemli bölümlerinden biri olan seminer-söyleşi etkinliklerinin ilki Elazığ Doğa Koleji'nde gerçekleştirildi.

06.11.2012 13:34

Ekonomi, siyaset ve iş alanında geleceğin liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan T-MBA eğitim modelinin Elazığ ayağındaki ilk söyleşi konuğu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ oldu.

T-MBA eğitim modelinin hayatın kendisi olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Şekerdağ, İş ve yaşam deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Baştan sona sıcak bir atmosfer ve sohbet havasında geçen söyleşinin son bölümünde bir teşekkür konuşması yapan Okul Müdürü Mevlüt GENÇTÜRK: Elazığ Doğa Koleji Öğrenci Meclisi ve T-MBA Grubu'nun daveti üzerine gerçekleşen bu etkinlikte, iş dünyasının başarılı liderlerinden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ali ŞEKERDAĞ'ı konuk etmekten onur ve mutluluk duyduklarını belirterek, tecrübe ve birikimlerini öğrencilerle paylaşmak suretiyle T-MBA Eğitim Programına destek veren Sayın ŞEKERDAĞ'a teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Öğrenci Meclis Başkanı Berkay AKAN ve arkadaşları tarafından Sayın Başkan'a sunulan çiçek takdiminin ardından program kokteyl ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Söyleşinin İlk Konuğu Ali Şekerdağ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement