Spiker Canlı Yayında 6 Aylık Ömrü Kaldığını Açıkladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Spiker Canlı Yayında 6 Aylık Ömrü Kaldığını Açıkladı

Spiker Canlı Yayında 6 Aylık Ömrü Kaldığını Açıkladı
15.09.2014 17:23  Güncelleme: 17:53

Amerika'nın Illinois Eyaleti'nden haber sunucusu Dave Benton beyin kanseri olduğunu ve sadece 6 ay ömrü kaldığını canlı yayında açıkladı.

Amerika'nın Illinois Eyaleti'nden haber sunucusu Dave Benton beyin canlı yayında şok bir anons yaptı. Canlı yayında kanser olduğunu ve sadece 6 ay ömrü kaldığını söyleyen Benton sevenlerini üzüntüye boğdu.

"6 AYLIK ÖMRÜM KALDI"

Benton'un program partneri Jennifer Roscoe, Benton'un izleyicileriyle ciddi konu paylaşmak istediğini söyledi ve haber spikerinin metanetli davranışını takdir eden bir konuşma yaptı. Benton canlı yayında, "Beyin kanserim tekrar nüksetti. Geçtiğimiz gün öğrendiğime göre tümör ameliyatla alınmak veya radyo terapi ile tedavi için çok büyük. Doktorlarım bana 4- 6 ay arasında bir ömrüm kaldığını söyledi" dedi. Benton ayrıca, tümörün büyümesini yavaşlatmak için kemoterapi ve bağışıklık tedavisi alacağını da söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spiker Canlı Yayında 6 Aylık Ömrü Kaldığını Açıkladı - Son Dakika


Advertisement