Stad Tartışmaları - Son Dakika
Güncel

Stad Tartışmaları

Stad Tartışmaları

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde stad yapımına ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Cevat Durak; "Stadımızı kim yapacaksa gelsin yapsın."

29.06.2012 17:46

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde stad yapımına ilişkin değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Cevat Durak; "Stadımızı kim yapacaksa gelsin yapsın. Büyükşehir Belediyesi yapacaksa önü açılsın. Hükümet yapacaksa, biz yeri tahsis ettik gelsin yapsınlar" dedi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Gümüşpala semtinde bulunan araziye yapılması

planlanan tartışmalı stad söylemlerine Belediye Başkanı Cevat Durak da katıldı. "İcraat bekliyoruz" söylemi ile tepkisini dile getiren Durak, İmbatlı Mahallesi Semt Merkezi ile Latife Hanım Mahallesi Muhtarlığı'nın hizmet binalarının açılışında bir konuşma yaptı. Artık icraat istediklerini anlatan Durak, şunları söyledi: "Hizmet istiyoruz. Bize artık kimse laf söylemesin. İş yapsınlar. Stadımızı kim yapacaksa gelsin yapsın. Büyükşehir Belediyemiz yapacaksa önü açılsın. Hükümet yapacaksa, biz yeri tahsis ettik. Gelsin yapsınlar."

İmbatlı Mahallesi'nin hızlı bir değişim sürecinden geçtiğini hatırlatan Durak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Göreve geldiğimizde burada belediye hizmet binası inşaatı başlamıştı. Ancak, yeterli olmadığını ve maliyetinin çok yüksek olduğunu görünce hızlı bir kararla yeni yeri bulduk. Belediye binasını bir yılda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Buradaki yeri de kamu alanı olarak koruduk. Buraya açılan hastane ile hızlı bir değişim yaşanıyor. Örnekköy'le birlikte kent dönüşümü gerçekleşecek. Yeni yasal düzenleme ile ilçe belediyelerine yetki verildi. Artık kendi sorunlarımıza daha çabuk çözüm üretebileceğiz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Stad Tartışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement