Stk Temsilcileri Vali Kalkancı ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Stk Temsilcileri Vali Kalkancı ile Bir Araya Geldi

Stk Temsilcileri Vali Kalkancı ile Bir Araya Geldi

Adıyaman’da faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret etti.

19.12.2017 18:16

Adıyaman'da faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı'yı makamında ziyaret etti.

ÇATOM Sorumlusu Zeynep Erdem, Gençlik ve Kültür Evi Sorumlusu Yeşim Çelik Süzer, Adıyaman Demirspor Kulüp Başkanı Ahmet Benli, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Vecihi Yüksek, Ülkü Ocakları İl Başkanı Taha Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile Safvan Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Dr. Sadık Çağ ve yönetim kurulu üyeleri Vali Nurullah Naci Kalkancı'yı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette sivil toplum kuruluşu temsilcileri Adıyaman'da yürüttükleri faaliyet ve çalışmalar hakkında Vali Kalkancı'ya bilgi verdi. Sivil toplum kuruluşlarını valilik makamında ayrı ayrı kabul ederek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, STK'larla tek tek tanışarak, bir süre sohbet etti.

STK temsilcilerine ziyaretlerinden ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür eden Vali Kalkancı, birlik ve beraberliğin sağlanmasında STK'lara çok büyük görevler düştüğünü belirtti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Stk Temsilcileri Vali Kalkancı ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement