Street Dance 2 Filmi - Son Dakika
Güncel

Street Dance 2 Filmi

Street Dance 2 Filmi

Street Dance 2 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Street Dance 2 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.12.2013 14:30

Sokak dansçısı Ash, bir dans yarışması sırasında Invincible adlı güçlü ve bir o kadar da kibirli dans ekibi tarafından yenilir ve izleyenlerin gözleri önünde aşağılanır. O an intikam almaya karar veren Ash, dünyanın en iyi dansçılarıyla iletişime geçmeye ve onlardan oluşan bir grup kurmaya başlar. Hedef ise gayet açıktır: organize ettiği 'Ultimate Dance Off' yarışmasında The Invicibles grubunu alt etmek.

Berlin, Londra, Paris ve Roma gibi durakları olan bir ikna gezisine çıkan Ash, kimi engellerle karşılaşır. Yeni dansçılarını ekibe başarıyla entegre etmesi ve sonrasında başarılı bir ekip ruhu oluşturması gerekmektedir. Ekip son halini aldığında ise çeşitli dansları icra eden yetenekli dansçılardan oluşan bir tablo ortaya çıkar. Tek bir dans çeşidini benimsemek yerine herkesin kendi dans stilini konuşturmasına karar veren Ash'i zor zamanlar beklemektedir. Özellikle de güzeller güzeli salsa dansçısı Eva'ya aşık olduktan sonra...

Yönetmen: Dania Pasquini, Max Giwa

Senaryo: Jane English

Oyuncular: Akai Osei-Mansfield , George Sampson , Falk Hentschel, Sofia Boutella , Tom Conti

Filmin Türü: Drama, Müzikal, Romantik,

Orijinal Adı: Street Dance 2

Yapımcı Firma: Vertigo Films, BBC Films

Yapım Yılı: 2012

Yapım Ülkesi: İngiltere, Almanya

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 85 dk.

Dağıtıcı Firma: Özen Film

Son Dakika Güncel Street Dance 2 Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement