Maslak'ta su borusunun patlaması üzerine cadde sular altında kaldı. Yolun sular altında kalmasından dolayı çok sayıda araç cadde üzerinde mahsur kaldı.
Büyükdere Caddesi Atatürk Oto Sanayi kavşağındaki yeşil alanda bir su borusu saat 21.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı patladı. Bir anda cadde sular altında kaldı. İçinde15 yolcusu bulunan Beşiktaş- Sarıyer hattında yolcu taşıyan bir dolmuş yükselen su nedeniyle arıza yaptı. Yolun ortasında kalan dolmuşu ve içindekileri kurtarmak için hemen itfaiyeye haber verildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye yolcuları dolmuştan çıkardı.
CADDE TRAFİĞE KAPATILDI
Caddenin sular altında kalmasından dolayı uzun araç kuyrukları meydana geldi. Bazı araçlar yükselen suya rağmen ilerlerken bazıları suların bulunduğu yerde kaldı. Sular altında kalan cadde araç trafiğine kapatıldı. - İstanbul/ Sarıyer
Son Dakika › Güncel › Su Borusu Patladı Ortalık Savaş Alanına Döndü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.