SULTANGAZİ'DE LASTİKLERİNİ ÇALAN HIRSIZI YAKALAYIP DÖVDÜ - Son Dakika
Güncel

SULTANGAZİ'DE LASTİKLERİNİ ÇALAN HIRSIZI YAKALAYIP DÖVDÜ

SULTANGAZİ'de bir binaya giren hırsız, içeride bulunan iki otomobil lastiğini çaldı.

17.12.2022 10:14  Güncelleme: 11:09

SULTANGAZİ'de bir binaya giren hırsız, içeride bulunan iki otomobil lastiğini çaldı. Çaldığı lastiklerle yolda yürüyen şüpheliyi, lastiklerin sahibi Hasan Tilaver, kendisine ait kuaför salonundan gördü. Şüphelinin arkasından koşarak yakalayan Tilaver, iş yerinin önüne kadar zorla getirdiği şüpheliyi darbetti. Şüpheli bu sırada lastikleri yere atıp kaçtı.

ANNESİ HIRSIZI TARİF ETTi

Cebeci Mahallesi'nde 15 Aralık Perşembe günü saat 17.30 sıralarında, kuaför Hasan Tilaver'in otomobili için aldığı iki lastik oturduğu apartmanın içinden çalındı. Annesi Tilaver'i arayarak lastikleri çalan şüpheliyi tarif etti. O sırada kuaför salonunun önünden iki otomobil lastiğiyle yürüyen şüpheliyi fark eden Tilaver, şüpheliyi arkasından koşup yakaladı. Tilaver, şüpheliye lastikleri nereden aldığını sordu. Hurdacıdan aldığını söyleyen şüpheliyi, zorlayarak iş yerinin önüne getiren Tilaver, lastikleri inceleyince kendisine ait olduğunu anladı. Tilaver'in darbettiği şüpheli, lastikleri yere atıp kaçtı.

İŞ YERİMİN ÖNÜNDEN GEÇMESİ BÜYÜK ŞANS

Yaşananları anlatan Hasan Tilaver, Öğlen saatlerinde çalışırken annem aradı ve apartmandaki lastiklerin çalındığını söyledi. Annem lastikleri çalan kişiyi gördüğünü, kırmızı şapkalı ve siyah montlu biri olduğunu tarif etti. Ben de polise haber vermesini söyledim. Çalışırken annemin tarif ettiği kişinin, iki lastikle iş yerimin önünden geçtiğini gördüm. Ara sokağa girdi. Bende hemen peşinden koştum. Birkaç kere kendisine lastikleri nereden aldığını sordum. Çelişkili konuştu. Önce hurdacıdan aldığını, daha sonra lastiklerinin kendisinin olduğunu söyledi. İş yerinin önüne getirdiğimde, lastiklerin benim olduğunu anladım. Kendisini biraz hırpaladım. Keşke bırakmasaydım diye düşünüyorum. Evimizle iş yerimiz arasında yaklaşık 15 sokak var. Annem tarif etmemiş olsaydı, ben o olduğunu bilemezdim. 15 sokak öteden gelip benim kapımın önünden geçmesi gerçekten büyük bir tesadüf ve şans. Lastikleri yeni almıştım. Binada dört lastik vardı. İki tanesini çalmış. İki tanesini de taşıyamayacağı için bırakmış. Lastiklerin şu anki fiyatı 3 ila 4 bin TL arasında dedi.

Hırsızlık güvenlik kamera kayıtlarına girdi. Görüntülerde, ellerinde iki otomobil lastiği bulunan kişinin yürüdüğü, Hasan Tilaver'in iş yerinden çıkarak, şüphelinin peşinden gittiği görülüyor. Tilaver, yakalayıp iş yerinin önüne getirdiği şüpheli darbedilince, lastikleri yere atıp kaçıyor.

SULTANGAZİ\'DE LASTİKLERİNİ ÇALAN HIRSIZI YAKALAYIP DÖVDÜ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SULTANGAZİ'DE LASTİKLERİNİ ÇALAN HIRSIZI YAKALAYIP DÖVDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement