Süper Alışveriş Kulübünde, SUPER Gözlükler! - Son Dakika
Güncel

Süper Alışveriş Kulübünde, SUPER Gözlükler!

Süper Alışveriş Kulübünde, SUPER Gözlükler!

Asetat ve metal özel tasarım çerçevelerin Carl Zeiss camlarla tamamlandığı SUPER güneş gözlükleri, 2013 güneş gözlüğü sezonunda fark yaratıyor!

01.08.2013 10:11  Güncelleme: 10:14

Rihanna, David Beckham, Kanye West ve daha pek çok ünlünün ilk tercihi olan SUPER güneş gözlükleri, birbirinden ilgi çekici modelleri ve 2013 koleksiyonuyla tüm dünyayla aynı anda Türkiye'de lidyana.com'da satışa çıkıyor.

Lidyana.com, geniş ürün yelpazesinde bulunan pek çok aksesuar ve takı markasına bu kez ünlülerin tercihi SUPER gözlüklerini ekledi. Dünyanın en süper gözlükleri SUPER, son yıllarda ilginç tasarımları ve öne çıkan kalitesiyle tüm dünyada bir akım yaratmayı başardı. Ünlülerin vazgeçemediği SUPER güneş gözlüklerinin camları dünyanın en kaliteli cam markası Carl Zeiss'e ait. Özel, kısıtlı üretim modelleriyle de dikkat çeken SUPER'in bir diğer özelliği de İtalya'da elde üretilmesi.

Son zamanların trendi vintage etkisi göz önünde bulundurarak tasarlanan el yapımı SUPER gözlükler, 2013 koleksiyonuyla, sezonun trendleri arasında yer alıyor. Dünyadaki pek çok ünlü mağazada satışa sunulan SUPER gözlükler, degrade camları, farklı tasarımları, kemik çerçeveleri ve sınırsız renk seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Justin Bieber, Kanye West, Daft Punk, Jessica Alba, Sienna Miller, Claire, Christina Aguilera, Rihanna, David Beckham, Beyonce ve Lady Gaga gibi dünyaca ünlü pek çok star SUPER sevenler arasında yer alıyor.

Retrosuperfuture tarafından, 2007 yılında üretime başlayan İtalya'nın en gözde markası SUPER güneş gözlükleri, Lidyana.com'da 440 TL'den başlayan fiyatlarla keşfedilmeyi bekliyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süper Alışveriş Kulübünde, SUPER Gözlükler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement