Suriye Bayrakları İndirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye Bayrakları İndirildi

Suriye Bayrakları İndirildi
19.09.2012 11:09  Güncelleme: 11:14

Suriye'nin, Türkiye sınırındaki Tel Abyad Sınır Kapısı'nda Suriye bayrakları ve Beşşar Esed'e ait posterler indirildi.

Suriye'nin, Türkiye sınırındaki Tel Abyad Sınır Kapısı'nda Suriye yönetimini temsil eden bazı bayraklar ve Beşşar Esed'e ait posterler indirildi.

Özgür Suriye Ordusu ile Beşşar Esed'e bağlı birlikler arasında ilçede dünden bu yana yaşanan şiddetli çatışmaların ardından gümrük binasına giren muhalifler, burada nöbet tutan Beşşar Esed birliklerini etkisiz hale getirdiği belirtiliyor.

Gümrük binası ve çevresindeki Suriye yönetimini temsil eden bayraklar ve Beşşar Esed'e ait posterlerin indirildiği görüldü.

Tel Abyad Sınır Kapısı'nı ele geçirdiği belirtilen muhalifler, uzun namlulu silahlarla havaya ateş ederek sevinç gösterisi yaptı. Sınırın Türkiye tarafında bulunan bazı vatandaşlar da Suriyeli muhaliflerin sevincine ortak oldu.

Bu arada yaşanan şiddetli çatışmalarda yaralanan Suriyeliler, Akçakale Sınır Kapısı'na getirildi. Yaralılar buradan ambulans ve özel araçlarla alınarak Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan güvenlik güçlerinin sınırın Türkiye tarafından yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye Bayrakları İndirildi - Son Dakika


Advertisement