Suriye'de AA Muhabiri Füze Saldırısında Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye'de AA Muhabiri Füze Saldırısında Yaralandı

07.07.2015 01:46  Güncelleme: 08:41

Halep'te çatışmaları takip eden AA muhabiri Salih Leyla, yakınındaki bir noktaya Esed güçlerinin düzenlediği füze saldırısında yüzünden yaralandı.

Halep'te çatışmaları takip eden AA muhabiri Salih Leyla, yakınındaki bir noktaya Esed güçlerinin düzenlediği füze saldırısında yüzünden yaralandı.

AA muhabiri Leyla, Halep'in kuzeyindeki Cemiyet ez-Zehra bölgesinde rejim ve muhalifler arasındaki çatışmaları takip ettiği sırada, çekim yaptığı bölgeye Esed güçlerince atılan ve "Fil" adı verilen bir füze isabet etti.

Patlama esnasında Leyla yüzünden ve elinden yaralandı.  Salih'in yanında bulunan serbest gazeteci medya aktivisti Abdülkerim Leyla'da çeşitli yerlerinden hafif yaralandı.

İki gazeteci ilk tedavilerinin yapılması için olay mahallinden hızla çıkarılarak sahra hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan gazetecilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yaralıların tedavilerinin Türkiye'de sürdürülmesi için gerekli hazırlıklara başlandı.

Halep'te geçen hafta muhaliflerin kent merkezinde rejim güçlerine karşı başlattığı saldırının ardından çatışmalar şiddetlenmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'de AA Muhabiri Füze Saldırısında Yaralandı - Son Dakika


Advertisement