Suriye'de 15 Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Suriye'de 15 Terörist Öldürüldü

Suriye\'de 15 Terörist Öldürüldü

Suriye ordusunun, Şam kırsalında muhaliflere yönelik düzenlediği operasyonlarda aralarında "teröristlerin ele başlarının" da bulunduğu 15 kişiyi öldürdüğü bildirildi.

29.08.2014 18:47  Güncelleme: 19:37

Suriye ordusunun, başkent Şam kırsalında muhaliflere yönelik düzenlediği operasyonlarda aralarında "teröristlerin elebaşlarının" da bulunduğu 15 kişiyi öldürdüğü bildirildi.

Suriye resmi ajansı SANA'nın haberine göre, adı açıklanmayan bir askeri yetkili, ordunun, başkent Şam kırsalındaki Kalamun ile Telfiat bölgesinde dağlık alanlarda düzenlediği operasyonlarda Ebu Ubeyde et-Tunisi, Ebu Muhammed es-Sahli, Ebu Ömer ve eş-Şeyh kod adlı elebaşlarının da bulunduğu 15 kişiyi öldürdüğünü belirtti.

Askerlerin, silahlı gruplarla girdiği çatışmalarda çok sayıda mühimmatla aracı imha ettiğini ifade eden yetkili, güvenlik güçlerinin kentin Cobar, Doğu Guta, Zabadani, Zemelka, Ayn Terma ve Han eş-Şeyh bölgesine düzenlediği saldırılarda da aralarında Ürdün, Suudi Arabistan, Tunus ve Lübnanlının bulunduğu "Nusra Cephesi"ne bağlı çok sayıda grubu etkisiz hale getirdiğini, mühimmat depolarını imha ettiğini belirtti. - Şam

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'de 15 Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement