Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika
Güncel

Suriye'deki İç Savaş

Suriye\'deki İç Savaş

OBADER, Türkiye sınırına yakın bölgelerde çadırda kalan Suriyelilere battaniye, ısıtıcı, yatak ve gıda yardımında bulundu

25.11.2013 14:29

Osman Bin Affan Kalkınma Derneği (OBADER) tarafından Türkiye sınırına yakın bölgelerdeki çadırlarda kalan Suriyelilere battaniye, ısıtıcı, yatak ve gıda yardımında bulunuldu.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak güvenli gördükleri bölgelerde çadırlarda yaşam mücadelesi veren Suriyelilere yönelik OBADER  tarafından başlatılan kampanya kapsamında sınır ötesine yardımlar sürüyor.

İç savaşın şiddetini arttırarak devam ettiği Şam, Halep, Humus ve İdlib kentlerinden göç eden binlerce Suriye vatandaşının hayatta kalmak için Türkiye sınırına yakın bölgelerde kurdukları çadırlarda yaşamını sürdürdüğünü belirten OBADER Reyhanlı Temsilcisi Abdulrezzak İldiz, Suriyeliler için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Çoğunluğu çocuk ve kadınların kaldığı Jarablus ve Şuhy bölgelerinde 10 bini aşkın Suriyelinin yaşam mücadelesi verdiğini vurgulayan İldiz, bu kişilere battaniye, ısıtıcı, yatak ve gıda yardımında bulunduklarını belirtti.

İldiz, kamplarda en çok çocuk maması ve ilaç ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement