Suriye'deki Olaylar -Ölü Sayısı 141'e Yükseldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye'deki Olaylar -Ölü Sayısı 141'e Yükseldi

Suriye\'deki Olaylar -Ölü Sayısı 141\'e Yükseldi
29.08.2012 01:13

Suriye'de rejime bağlı güçlerin muhaliflere yönelik saldırılarında ölenlerin sayısının 141'e yükseldiği bildirildi.

Suriye'de rejime bağlı güçlerin muhaliflere yönelik saldırılarında ölenlerin sayısının 141'e yükseldiği bildirildi. Ölenler arasında 8 kadın ile 14 çocuğun bulunduğu belirtildi.

Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü (SNHR), ordunun helikopterlerden ülkenin başkenti Şam ve çevresine ağır silahlarla düzenlediği operasyonlarda 49, İdlib'de 32, Hama'da 24, Halep'te 16, Humus'ta 7, Dera'da 6, Lazkiye'de 5 ve Deyr'ez-Zor'da da 2 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Öte yandan muhalifler, Halep'te rejime bağlı bir merkezde, kimyasal silahlara karşı kullanılmak üzere çok sayıda gaz maskesi bulunduğunu bildirdi.

Şam'ın doğusundaki Caramana banliyösünde, askeri operasyonlarda öldürülen 2 kişinin cenaze töreni sırasında düzenlenen bombalı saldırıda ölenlerin sayısının ise 27'ye yükseldiği öğrenildi.

Muhabir: Ali Demir

Yayıncı: Erdem Gültekin - ŞAM

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'deki Olaylar -Ölü Sayısı 141'e Yükseldi - Son Dakika


Advertisement