Suriye'den Türkiye'ye 1 ton zeytinyağı kaçırmaya çalışan bir kaçakçı, aracını askerin üzerine sürdü ancak kontrolünü kaybederek hendeğe uçtu.
Dün Kilis'in Gülbaba yöresindeki Türkiye-Suriye sınırında bir aracın aracın Suriye'den Türkiye'ye doğru yaklaştığı tespit edildi. Yapılan bu tespit üzerine, Mehmet Yaylacı Hudut Karakol Devriye Timi, söz konusu şahıslara "dur" uyarısında bulundu, buna uyulmaması üzerine de havaya uyarı ateşi açıldı. Ancak araç sürücüsü uyarı ateşine uymayarak, aracı Devriye Timinin üzerine sürdü. Bu durum üzerine, aracın sağına-soluna, müteakiben tekerleklerine ateş edildi. Araç, sürücüsünün hâkimiyetini kaybetmesi sonucu hendeğe düştü. Yapılan bu müdahaleler sonucunda, araç sürücüsü Türk vatandaşı olan kişi kalça bölgesinden mermi sıyrığı ile hafif şekilde yaralandı, Suriye uyruklu diğer şahıs yakalandı, araç içerisinde 1140 litre zeytinyağı ele geçirilmiş ve kaçakçılık girişimi engellendi. Bölgede gözetleme ve devriye faaliyetlerine devam ediliyor.
Son Dakika › Güncel › Suriye'den Türkiye'ye 1 Ton Zeytinyağı Kaçırmak İsteyen Kaçakçı, Aracını Askerin Üzerine Sürmeye... - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?