İsrail İç Güvenlik Bakanlığı'nın, olağanüstü hale geçmek için pazar gününe kadar tüm hazırlıkların tamamlanmasını talep ettiği bildirildi.
Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, İsrail yerel makamlarının olağanüstü hale geçmek için pazar gününe kadar tüm hazırlıklarını tamamlaması, olağanüstü hal ile yakından ilgili birim ve kurumların bölgede artabilecek gerginliğe karşı mücadele için gerekli çalışmaları yürütmesi istendi.
İç Güvenlik Bakanı Gilad Erdan, daha önce yaptığı açıklamada, Bakanlığın bölgede tırmanacak gerginlik çerçevesinde muhtemel senaryoları masaya koyduğunu ve bu senaryolarla mücadelede atılacak adımlar üzerinde çalıştığını kaydetmişti. - Kudüs
Son Dakika › Güncel › Suriye'ye Askeri Müdahale Tartışmaları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?