Suriye'ye yardımlar sürüyor - - Son Dakika
Güncel

Suriye'ye yardımlar sürüyor -

Kırşehir Ahi Birliği (AHİBİR) Platformunca organize edilen kampanya kapsamında toplanan yardım malzemeleri, 2 tırla Suriye sınırına gönderildi.

03.01.2014 17:08

Kırşehir Ahi Birliği (AHİBİR) Platformunca organize edilen kampanya kapsamında toplanan yardım malzemeleri, 2 tırla Suriye sınırına gönderildi.

AHİBİR Platformu Başkanı Şükrü Koç, yardım malzemelerinin yüklü olduğu tırların hareketinden önce Cacabey Meydanı'nda yaptığı konuşmada, 26 Aralık'ta başlattıkları kampanya kapsamında 2 tır dolusu malzeme toplandığını söyledi.

Malzemelerin, Suriye sınırında İHH İnsani Yardım Vakfı ve Türk Kızılayı yetkilerine teslim edileceğini belirten Koç, "Halkımız, 9 Ocak'a kadar yardımlarını devam ettirebilirler, 15 günlük iznimiz var. Sayın Valimizin, Belediye Başkanımızın, odalarımızın, Kırşehir halkının büyük desteğiyle şehrimize yakışır bir yardım kampanyası devam ediyor. Allah, hepimizden razı olsun. Katkı koyan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kırşehir Müftü Vekili Şinasi Öztürk ise zor durumda olan Müslümanlara yardım etmenin büyük bir görev olduğunu belirterek, "Allah, hiç kimseyi yardıma muhtaç etmesin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Suriye'deki kardeşlerimiz çok zor durumda. Kırşehir halkımız da bu yardımlarla Müslüman kardeşlerinin yanında olduklarını gösterdi" dedi.

Öztürk'ün yaptığı duanın ardından giysi, gıda, battaniye ve benzeri malzemelerin yüklü olduğu 2 tır, yola çıktı. Tırları, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, platform üyesi dernek, vakıf ve sendikaların yöneticileri ile çok sayıda kişi uğurladı.

Suriye\'ye yardımlar sürüyor -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'ye yardımlar sürüyor - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Selahattin Kayaoğlu: RAMAZAN BEY,BEN KIRŞEHİRLİYİM,SİZİ BİLMİYORUM.BEN IRKÇILIK YAPMAM.ORDA İÇ SAVAŞ VAR.IRKÇILIĞI YAPAN SİZSİNİZ. O YARDIM KİMLERE GİDİYOR.PKK'YAMI,ÖSO'YAMI,ELKAİDEYEMİ,ESADCILARAMI.HANGİSİNE.YOKSA HEPSİNEMİ.ORDAKİ HALK,DIŞ GÜÇLERİ SUÇLUYORLAR.YANİ ABD,ARAPİSTAN,TÜRKİYE. ANLADIN. 0 0 Yanıtla
  • Selahattin Kayaoğlu: KIRŞEHİR HALKI DAHA YOKSUL,HEM ONLAR PEŞMERGE GİBİ KÜRT DEVLETİ KURUB,TÜRKİYENİN BAŞINA BELA OLACAKLAR.HEM ZENGİN ARAPLAR(HACI FIŞFIŞLAR)ARAPİSTAN,KUVEYT,IRAK NEDEN YARDIM ETMİYORLAR.EMPERYALİSTLER ORTADOĞUNUN KİMYASINI BOZDU.EŞBAŞKANIDA TAYYİB ERDOĞANDIR.AKILLI OLALIM. 0 0 Yanıtla

Advertisement