Suruç'ta Yaralar Sarılıyor (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suruç'ta Yaralar Sarılıyor (2)

Suruç\'ta Yaralar Sarılıyor (2)
21.07.2015 14:13

Patlama YERİNDE KARANFİLLİ ANMA Suruç'taki 32 kişinin öldüğü patlamanın gerçekleştiği Amara Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.

Patlama YERİNDE KARANFİLLİ ANMA

Suruç'taki 32 kişinin öldüğü patlamanın gerçekleştiği Amara Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. HDP tarafından düzenlenen etkinlikte, patlama bölgesine gelen aralarında HDP milletvekillerinin de bulunduğu kalabalık, alana karanfil bıraktı. SGDF üyelerinin Kobani'ye götürmek üzere yanlarında getirdikleri oyuncakların da konulduğu bölgeye karanfil bırakan HDP'liler, saldırıyı lanetledi. Bu sırada alanda toplanan kalabalık ise sık sık Türkçe ve Kürtçe slogan atarak saldırıyı kınadı, saldırganın kimliğinin saptanarak bağlantılı olduğu kişilerin ortaya çıkarılmasını istedi.

Suruç'ta 32 kişinin öldüğü saldırının ardından patlamanın olduğu Kültür Merkezi'nin hemen karşısındaki binada bulunan CHP Suruç İlçe Başkanlığı tabelasına ise siyah bez asıldığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suruç'ta Yaralar Sarılıyor (2) - Son Dakika


Advertisement