Susurluk itirafçısı Ayhan Çarkın: Yeşil yaşıyor - Son Dakika
Güncel

Susurluk itirafçısı Ayhan Çarkın: Yeşil yaşıyor

Susurluk itirafçısı ve eski Özel Harekat Polisi Ayhan Çarkın, 2018 yılında karıştığı bir olay nedeniyle 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılandığı davadan tutuklanan eski özel harekat polisi Ayhan Çarkın, "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın ölmediğini iddia etti.

13.03.2022 16:09  Güncelleme: 16:12

Susurluk itirafçısı ve eski Özel Harekat Polisi Ayhan Çarkın, geçtiğimiz günlerde 2018'de karıştığı bir olay nedeniyle İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

CEZAEVİNE GİRMEDEN ÖNCE KONUŞMUŞ

Çarkın'ın cezaevine girmeden önce Artı Gerçek'ten Seda Taşkın'a konuştuğu ortaya çıktı. Çarkın'ın "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'la ilgili iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

"YEŞİL BENİM YANIMA GELDİ"

Mahmut Yıldırım'ın yanına geldiğini iddia eden Çarkın, "Mahmut Yıldırım'la ilgili tek bir şey söyleyeceğim. Bana da geldi buraya. Dedi 'Benim ekibe gelir misin?'. Dedim 'İki tane silahım var Yeşil'. Şu kulenin dibinde oturduk. Akşam saat 11 gibi, yıl 2002 olması lazım. Ben de 'İki tane silah, biri senin, biri benim. Sen veya ben ateş etmeyeceğim. Hemen kalk buradan git' dedim" ifadelerini kullandı.

Tutuklanan Susurluk itirafçısı Ayhan Çarkın'dan gündeme bomba gibi düşen iddia: Yeşil yaşıyor

"YEŞİL HASTA DİYORLAR AMA YAŞIYOR"

Mahmut Yıldırım'ın yaşadığını söyleyen Çarkın, "Yeşil inşallah bu dünyada yaşıyorsa ki yaşıyor. Hasta filan diyorlar. İnşallah gelir. Ona kurtulma şansı, benim öbür taraf işim. Ne var, ne yok anlatır. Yeşil çünkü kötü bir insan. Kötü."diye konuştu.

Susurluk itirafçısı Ayhan Çarkın: Yeşil yaşıyor

Son Dakika Güncel Susurluk itirafçısı Ayhan Çarkın: Yeşil yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Yaşıyorsa ne yapalım kızartıp yiyecek'miyiz.Nereden çıktı bu muhabbet bunca derdin arasında.Bir türlü ülkenin yakasını bırakmıyor fosiller.Bıktı bu memleket eski kokan siyasetten ve siyasetçilerden.Kardeşim biz ilerisini görmeye çalıştıkça birileri paçamızdan çekip geriye gelin diyor.Bu ne ya.Bu millete verdiğiniz zararı yeterli bulmuyorsunuz anlaşılan.Şimdide 6 lı iztemezük takımı bizi 80'lere nostalji yaptırmak için seferberlik ilan ettiler.Bu millet size ne yaptı neden yakasından düşmüyorsunz 2 1 Yanıtla

Advertisement