Şutso'nun Başkanvekili De Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Şutso'nun Başkanvekili De Gözaltında

Şutso\'nun Başkanvekili De Gözaltında

Şanlıurfa Mali Polis gerçekleştirdiği operasyonla, ŞUTSO Başkanı Akkaya ile birlikte bazı iş adamları ve avukatların da aralarında bulunduğu 16 kişiyi gözaltına aldı.

10.05.2016 15:40

Şanlıurfa'da çok sayıda adrese yönelik olarak düzenlenen "FETÖ-PDY" yapılanması operasyonunda aralarında Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkan Vekili Halil Akkaya'nın da bulunduğu bazı iş adamları, avukat ve öğretmenleri gözaltına aldı. Gözaltı sayısı şimdilik 16, operasyon sürüyor.

AKKAYA DA GÖZALTINDA
Şanlıurfa Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Mali polis, "FETÖ-Paralel Devlet Yapılanması" kapsamında "terör örgütüne finansman sağlamak ve himmet toplamak" suçlarına karışan aralarında avukat ve işadamlarının da bulunduğu 16 kişiyi gözaltına alındı. İş adamlarına yönelik düzenlenen birinci dalgada tutuklanan ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin'in yerini vekaleten yürüten Halil Akkaya da gözaltına alınanlar arasında. Yine Cemaat mensuplarının avukatlığını yapmakla tanınan Harun Kaplama ile Cenap Saatçi de operasyonda gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheliler, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek Şanlıurfa Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
Operasyonun henüz tamamlanmadığı, gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi. (KAYNAK GAZETEİPEKYOL)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şutso'nun Başkanvekili De Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement