Tacikistan'da Kabine Değişikliği - Son Dakika
Güncel

Tacikistan'da Kabine Değişikliği

Tacikistan\'da Kabine Değişikliği

Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman'ın imzaladığı kararnameyle, ülke yönetiminde kabinede bazı değişikliklere gidildi.

23.01.2017 20:26

Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman'ın imzaladığı kararnameyle, ülke yönetiminde kabinede bazı değişikliklere gidildi.

Cumhurbaşkanı İmamali Rahman tarafından imzalanan kararnameye göre, Ulaştırma Bakanı görevinden alınan Şerali Gancalzade, bakan yardımcısı olarak görevlendirilirken, yerine Hudoyor Hudoyorzade Ulaştırma Bakanı oldu.

Kadiri Kasım Yatırımlar ve Devlet Mülkünü Yönetme Komitesi Başkanı görevinden alınırken, yerine Fazliddin Kahharzade getirildi. Süleyman Sultonzade, Devlet Mali Kontrol ve Yolsuzlukla Mücadele Kurumu Direktörü olarak atanırken, Aşurbay Abduvahid'e de ekonomik meselelerden sorumlu Cumhurbaşkanı danışmanlığı görevi verildi.

Kararname ile Aziz Abdusattor ve Mirhamuddin Kamolzade Sağlık ve Sosyal Koruma Bakan Yardımcıları olarak görevlendirilirken, Riza Nazarzade ile Dilnoza Ahmadalizade de Gençlik, Spor ve Turizm Komitesi Başkan Yardımcılığına atandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tacikistan'da Kabine Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement