Tarcan Ülük Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Tarcan Ülük Seçim Sonuçları

Tarcan Ülük Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde DP İZMİR büyükşehir belediye başkan adayı Tarcan Ülük oldu.

02.04.2019 10:46

31 Mart seçimlerinde DP İZMİR büyükşehir belediye başkan adayı Tarcan Ülük oldu. DP adayı Tarcan Ülük, İZMİR büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? İZMİR büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan DP İZMİR büyükşehir belediye başkan adayı Tarcan Ülük ile ilgili seçim sonuçları ve İZMİR büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. DP İZMİR büyükşehir belediye başkan adayı Tarcan Ülük oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte İZMİR büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. İZMİR aday yarışı ve İZMİR seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

İZMİR Seçim Bilgileri

  • İZMİR büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 10.161 olduğu belirlendi.
  • İZMİR büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 10.161 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • İZMİR büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 84,23 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • İZMİR büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 3.253.745 olduğu belirlendi.
  • İZMİR büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 2.740.705 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

DP İZMİR Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarcan Ülük Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde DP İZMİR büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Tarcan Ülük, İZMİR yarışında % 0,43 oranında aldığı oy ile 5'nci oldu. Tarcan Ülük toplamda 11.588 adet oy sayısına ulaştı.

Tarcan Ülük Kimdir?

Tarcan Ülük Seçim Sonuçları

Tarcan Ülük, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde DP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

DP İZMİR büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Tarcan Ülük Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement