Tarih Vakfı 25. Yıl Özel Konseri Ckm'de - Son Dakika
Güncel

Tarih Vakfı 25. Yıl Özel Konseri Ckm'de

Tarih Vakfı 25. Yıl Özel Konseri Ckm\'de

Tarih Vakfı, oda müziği alanında Türkiye'de önemli bir yeri olan Lepidus Quartet ve Can Çakmur'u dinleyicilerle buluşturuyor.

14.06.2016 15:23

Tarih Vakfı'nın, 25. yılına özel olarak 27 Haziran saat 20:00'de, CKM Büyük Salon'da düzenleyeceği ve Sezai Kocabıyık'ın konuk sanatçı olarak katılacağı Lepidus Quartet ve Can Çakmur konserinin tüm gelirleri, çağdaş Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkı sağlayacak eğitim projelerine bağışlanacak.

Konserin biletlerine http://www.biletix.com/etkinlik/TKTVA/TURKIYE/tr linkinden ulaşılabilir.

Kurulduğundan beri çağdaş ve bilimsel tarih anlayışının kabul görmesini sağlayarak, doğru iz bırakabilmek için çaba sarf eden Tarih Vakfı, oda müziği alanında Türkiye'de önemli bir yeri olan Lepidus Quartet ve Can Çakmur'u dinleyicilerle buluşturuyor.

Yurtiçi ve yurtdışında pek çok konser veren ve birçok başarıya imza atan sanatçıların konserinden elde edilen tüm gelirler Türkiye'deki eğitim projelerine bağışlanacak. Lepidus Quartet ve Can Çakmur Tarih Vakfı 25. Yıl Özel Konseri'nde Mozart, Schubert ve Dvorak'ın eserlerini seslendirecek. Sezai Kocabıyık ise konsere konuk sanatçı olarak katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarih Vakfı 25. Yıl Özel Konseri Ckm'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement