Gaziantep'te Yavuzlar Mahallesi Şehit Mehmet Kara Sokağı'nda M.Z, tartıştığı kız arkadaşını tabancayla vurduktan sonra boğazını keserek öldürdü.
TARTIŞMA ÇIKTI, VURUP BOĞAZINI KESTİ
Alınan bilgiye göre, kız kardeşiyle yaşayan bir çocuk annesi Leyla Yazgan (30), sabah saatlerinde eve gelen erkek arkadaşı M.Z. ile tartıştı
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.Z, üzerindeki tabancayla Yazgan'a ateş edip, bıçakla boğazını kesti. Yazgan, olay yerinde yaşamını yitirdi.
KISA SÜREDE YAKALANDI
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından araçla kaçan M.Z'yi takibe aldı. Ekiplerce yakalanan M.Z, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
KIZI GERİDE KALDI
Evde yapılan incelemede, uyuşturucu kullanımına yönelik malzemeler, silaha ait mermi kovanları ile bıçak ele geçirildi. Yazgan'ın cesedi, otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu arada Yazgan'ın 11 yaşında bir kızı olduğu, 4 yıl önce eşinden boşandığı öğrenildi.
Son Dakika › Güncel › Antep'te Sevgili Dehşeti! Kız Arkadaşını Vurup Boğazını Kesti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.