Tebriz Belediye Başkanı, Erzurum'un Fahri Hemşehrisi Oldu - Son Dakika
Güncel

Tebriz Belediye Başkanı, Erzurum'un Fahri Hemşehrisi Oldu

Tebriz Belediye Başkanı, Erzurum\'un Fahri Hemşehrisi Oldu

İran'ın Tebriz Belediye Başkanı Ali Rıza Novin'e, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından fahri hemşehrilik ünvanı verildi.

13.02.2013 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İran'ın Tebriz Belediye Başkanı Ali Rıza Novin'e, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından fahri hemşehrilik ünvanı verildi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Ahmet Küçükler, mecliste konuk ettiği Tebriz Belediye Başkanı Ali Rıza Novin'e, iki kentin kardeşlik ilişkilerine yaptığı eşsiz katkılardan dolayı fahri hemşehrilik beratı verilmesini oy birliğiyle karar altına aldıklarını bildirdi. İran'ın Erzurum Başkonsolosu Rıza Kılıçhan'ın da hazır bulunduğu törenin ardından Havuzbaşı semtindeki Kent Meydanı'nda Novin ile Küçükler, davul zurna eşliğinde bar tutan dadaşların gösterisini izledi. Daha sonra Erzurum Atlıspor Kulübü ciritçileri, bir gösteri maçı yaptı. Gösteri maçından sonra Küçükler, cirit atına bindi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Tebriz'de Erzurum yöresine ait ürünlerinin satıldığı bir mağaza açmasının ardından bugün de Erzurum'un Tebrizkapı semtinde belediyeye ait iş merkezinde Tebriz'in ünlü ipek halılarının satışının yapıldığı bir mağaza açıldı. Küçükler, Novin adına akşam da tarihi Müceldili Konağı'nda bir yemek verecek. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tebriz Belediye Başkanı, Erzurum'un Fahri Hemşehrisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement