Tekerlekli Basketçiler 2. Yarıya Umutlu Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Tekerlekli Basketçiler 2. Yarıya Umutlu Başlıyor

Tekerlekli Basketçiler 2. Yarıya Umutlu Başlıyor

Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 2. yarısına Malatya Kent Konseyi deplasmanında galibiyetle başlamak istiyor.

28.02.2013 09:32  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Bölgesel Lig D Gurubu ikinci devrenin açılış maçında bu hafta Malatya Kent Konseyi ile karşılaşacak.

Karşılaşma Cumartesi saat 12.00'da Malatya Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak. Büyükşehir ekibinin devre arası yaptığı yeni transferi Cavit Torun da bu maçta oynayabilecek.

Ligin ilk yarısını 11 puanla ikinci sırada tamamlayan Mavi-Beyazlı ekip, 5 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Gurubunda Ceylanpınar'ın ardından ikinci sırada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligi bu sırada tamamlaması durumunda play-oflara kalabilecek. Her guruptan iki takımın play-of oynayacağı karışlaşmalar neticesinde ilk 3'e giren takım Tekerlekli Sandalye 2. Basketbol Ligi'ne yükselebilecek.

Ligin ilk yarısında gayet iyi maçlar çıkardıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Koordinatörü Hulusi Kalender, hedefledikleri puanlara ulaştıklarını kaydetti.

Takım kadrosu olarak her geçen gün iyi olduklarını ve sahaya güçlerini yansıttıklarını vurgulayan Kalender, bu sezon şampiyon olmak istediklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tekerlekli Basketçiler 2. Yarıya Umutlu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement