Tekirdağ Devrilen Tır'ın Sürücüsü Öldü - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Devrilen Tır'ın Sürücüsü Öldü

Devrilen TIR'ın sürücüsü öldüTEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde virajda kontrolden çıkıp devrilen TIR'ın sürücüsü Vedat Kamerli, aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

29.08.2017 14:39

Devrilen TIR'ın sürücüsü öldü

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde virajda kontrolden çıkıp devrilen TIR'ın sürücüsü Vedat Kamerli, aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, Çorlu'nun TEM otoyolu gişeleri mevkiindeki virajda meydana geldi. Vedat Kamerli kullandığı 59 PF 893 plakalı TIR ile TEM otoyoluna girmek istediği sırada virajda kontrolünden çıkan araç devrildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ve ekipleri sevk edildi. Devrilen TIR'ın altında kalarak sıkıştığı belirlenen Kamerli'nin aracın altından çıkarılması için itfaiye ve vinç istendi. Vinç yardımı ile kaldırılan aracın altından çıkarılan Vedat Kamerli'ye müdahale eden sağlık ekipleri öldüğünü belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tekirdağ Devrilen Tır\'ın Sürücüsü Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Devrilen Tır'ın Sürücüsü Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement