Teknik Direktörler Ankara'da Buluştular - Son Dakika
Güncel

Teknik Direktörler Ankara'da Buluştular

Teknik Direktörler Ankara\'da Buluştular

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2012-2013 sezon planlamasına ilişkin düzenlenen toplantı İstanbul'da yapıldı.

26.05.2012 10:39

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ufuk ÖZERTEN, 2012-2013 Sezonu'nda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan takımların teknik direktörleri ve antrenörleriyle biraraya geldi.Toplantıda Elazığ spor'u Bülent UYGUN temsil etti.

TFF'nin İstinye'deki merkezinde yapılan toplantıya Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüplerin teknik direktör ile antrenörleri katıldılar.

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Ufuk ÖZERTEN'in başkanlık ettiği toplantıya TFF Genel Sekretervekili Özcan ŞEPİK, Baş Hukuk Müşaviri Av. Faruk BAŞTÜRK ve TFF Müsabaka Organizasyon Müdürü Ufuk ŞEPİK katıldılar. Toplantıda yeni sezonun tarih planlaması ve diğer konular hakkında teknik direktörler ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Teknik direktörlerin futbol ailesi içindeki önemli aktörlerden biri olduğunu belirten 1.Başkanvekili ÖZERTEN, Sezon planlamasını nihai hale ulaştırmadan düşüncelerini teknik adamlarla paylaşmak istediklerini belirterek, çok verimli bir toplantı yaptıklarını dile getirdi.

Toplantı hakkında spor servisimize özel açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Bülent UYGUN, Milli Takım Teknik Sorumlusu Abdullah AVCI'nın sezonun erken açılması yönündeki isteğini görüştüklerini belirtti.

AVCI'nın isteğinin aksine bir görüş alındığını belirten UYGUN, liglerin Ağustos'un son haftasında başlatılması fikrinde uzlaştıklarını açıkladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teknik Direktörler Ankara'da Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement