Tekstil Fabrikasında Hırsızlık - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekstil Fabrikasında Hırsızlık

Tekstil Fabrikasında Hırsızlık
28.12.2013 16:58

Bilecik Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasına giren hırsızlar, 5 bin lira değerindeki 10 makine motorunu çaldı.

Bilecik Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasına giren hırsızlar, 5 bin lira değerindeki 10 makine motorunu çaldı.

Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 yıldır kapalı olan ve içerisinde iş makineleri, iplikler, forklift araçları, bilgisayarlar ve çok sayıda malzeme bulunan İtalteks Fabrikası dün gece soyuldu. Sabah ve akşam bekçinin olduğu fabrikaya dün gece saatlerinde giren hırsızlar, yaklaşık 10 adet makine motorunu çalarak ortadan kayboldu.

Olayın sabah ortaya çıkması üzerine fabrika yetkilileri polise haber verdi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda, ayak izlerine ve parmak izlerine rastlandığı belirtildi.

İşletme müdürü Rıfat Yılmaz, "Hurda değeri olmayan malzemeleri çalmışlar fakat tekstil fabrikalarına satarlarsa yaklaşık 5 bin TL eder. Daha önce de buraya birkaç defa hırsız girdi. Kablo tarzı şeyler de çalmışlardı" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekstil Fabrikasında Hırsızlık - Son Dakika


Advertisement