Tekstil İşçisi Lastik Botla Denizde Kayboldu (2) - Son Dakika
Güncel

Tekstil İşçisi Lastik Botla Denizde Kayboldu (2)

Tekstil İşçisi Lastik Botla Denizde Kayboldu (2)

UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYORÇanakkale'nin Ezine İlçesi, Geyikli Beldesi'ndeki Aktaş Plajı'ndan geçen 8 Ağustos'ta bindiği 1.80 metrelik lastik botla rüzgar ve akıntı nedeniyle sürüklenerek kaybolan Emre Kaptan'ı arama-kurtarma çalışmaları sürerken, yakınlarının da umutlu bekleyişi devam ediyor.

10.08.2017 20:34

UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Çanakkale'nin Ezine İlçesi, Geyikli Beldesi'ndeki Aktaş Plajı'ndan geçen 8 Ağustos'ta bindiği 1.80 metrelik lastik botla rüzgar ve akıntı nedeniyle sürüklenerek kaybolan Emre Kaptan'ı arama-kurtarma çalışmaları sürerken, yakınlarının da umutlu bekleyişi devam ediyor.

Emre Kaptan'ın bacanağı Ahmet Köse, "Kürekleri almaya gitmiştim. Döndüğümde Emre, lastik botla, kıyıdan yaklaşık 100 metre açığa sürüklenmişti. Hemen suya girip, ona doğru 50 metre kadar yüzdüm. Islık çaldım. Bu sırada daha da uzaklaştı. El, kol hareketi yaptım. Bana bir şeyler anlatmak istedi. Ancak, ne dediğini anlamadım. Uzaklaşmaya devam etti. Kendisine ulaşamayınca, durumu Sahil Güvenliğe bildirdik. Babakale Limanı'ndan bölgeye gelip, bölgede arama-kurtarma çalışması yaptılar. Ancak, Emre'nin sürüklendiği botu bulamadılar. Havadan da arama yapıldı. Ama hiçbir şey bulunamadı. Düşüncemiz ıssız bir adaya ya da Yunan adalarından birine ulaştığı yönünde. Yunanistan tarafının da bu konuyla ilgilenilmesini istiyoruz" dedi.

Kaptan'ın İstanbul'dan bir haftalık tatil için gelen diğer bacanağı Harun Uncu da, "Buradaki akıntı ve rüzgarın Emre'yi Midilli'ye sürükleyebileceğini tahmin ediyoruz. Biz umudumuzu yitirmedik" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekstil İşçisi Lastik Botla Denizde Kayboldu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement