Teleferikte Korku Dolu Anlar - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Teleferikte Korku Dolu Anlar

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Bursa'da yaşanan olumsuz hava şartları Uludağ'ın zirvesine yerli ve yabancı turist taşıyan teleferik hattında korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Bursa'da yaşanan olumsuz hava şartları Uludağ'ın zirvesine yerli ve yabancı turist taşıyan teleferik hattında korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden olan Uludağ'ı ziyaret etmeye gelen turistler, fırtına ile birlikte sallanan teleferikte korku dolu anlar yaşadı. Bursa'dan Uludağ'a turistleri taşıyan teleferik, rüzgarın etkisiyle seyahat halindeyken sallandı.

Yerden 80 metre yükseklikteki zaman zaman durmak zorunda kalan teleferikte bulunan yolcularda kısa süreli panik yaşadı. Uludağ'a çıkardığı tüm yolcuları Bursa'ya taşıdıktan olumsuz hava şartlarından dolayı seferler iptal edildi. Bursa'nın önemli turizm arterlerinden olan teleferiğin hava şartlarının normale dönmesi ile tekrar seferlere başlayacağı öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA