Telefon Dolandırıcıları, 28 Bin Lira ile Kaçarken Son Anda Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Telefon Dolandırıcıları, 28 Bin Lira ile Kaçarken Son Anda Yakalandı

Telefon Dolandırıcıları, 28 Bin Lira ile Kaçarken Son Anda Yakalandı
09.12.2014 17:12  Güncelleme: 15:56

Sakarya'da telefonla aradıkları kişiye kendilerini polis olarak tanıtıp 28 bin lira dolandıran 2 kişi, parayı alıp kaçtıkları sırada polis tarafından yakalandı.

Sakarya'da 'da telefonla aradıkları kişiye kendilerini polis olarak tanıtıp, adının terör örgütüne karıştığını söyleyerek 28 bin lira dolandıran 2 kişi, parayı alıp kaçtıkları sırada polis tarafından yakalandı.

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde yaşayan M.S. (42) ve İ.T. (46), geldikleri Sakarya'da Yaver Ş.'yi (55) telefonla aradı. Yaver Ş.'ye kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, adının terör örgütüne karıştığını söyleyerek, takip için tüm parasını bir poşete koyarak evinin yakınındaki çöp konteynerine bırakmasını istedi.

Şüphelilere inanan Yaver Ş., iddiaya göre poşete doldurduğu 28 bin lirayı konteynere bıraktı. M.S. ve İ.T., kısa bir süre sonra belirtilen yere gelerek para dolu poşeti aldı. Ancak daha sonra dolandırıldığını anlayan Yaver Ş., durumu polise bildirdi.

Olay yerine kısa süre içinde gelen Asayiş Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü ekipleri, paraları alan şüphelileri bölgede kısa bir kovalamaca sonucu yakaladı.
Gözaltına alınan iki şüphelinin, daha önceden dolandırıcılık suçundan çok sayıda kaydı bulunduğunu belirledi. Şüpheliler, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Telefon Dolandırıcıları, 28 Bin Lira ile Kaçarken Son Anda Yakalandı - Son Dakika


Advertisement