Telefon Mesajları Abla Katili Etti - Son Dakika
Güncel

Telefon Mesajları Abla Katili Etti

Telefon Mesajları Abla Katili Etti

Denizli'de evli olan ablasının boğazını kesen şahıs, ablasının telefonuna gelen mesajlar yüzünden cinayeti işlediğini itiraf etti.

30.05.2013 16:21  Güncelleme: 19:05

Denizli'de evli olan ablasının boğazını keserek öldüren Mustafa Ö'nün, ifadesinde, ablasının telefonuna gelen mesajların ardından tartışmaya başladıklarını ve cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Katil zanlısı Mustafa Ö, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi.

Olay dün gece geç saatlerde saatlerde Atalar Mahallesi 1335 Sokak'ta meydana geldi. Evli olan ablası Nazmiye Sönmez'in evine gelen Mustafa Ö(21), iddiaya göre ablasının telefonuna gelen mesajlar yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine ablasını boğmaya çalışan Mustafa Ö, bunu başaramayınca ablasını bıçaklamaya başladı. Ablasının boğazını kesen katil zanlısı Mustafa Ö, daha sonra ablasının başında bekledi. Eve gelen ablasının eşi İrfan Sönmez olay yerine 112 acil

servis ambulansını çağırırken, talihsiz kadının hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Emniyet ekipleri Mustafa Ö'yü gözaltına alarak Denizli Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Mustafa Ö'nün son derece sakin olduğu ve ifadesinde, "Telefona gelen mesajlar yüzünden daha önce uyarmıştım. Ancak beni dinlemedi. Ben de öldürdüm" dediği öğrenildi.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilmek üzere emniyetten çıkarılan Mustafa Ö'nün sakin hareketleri dikkat çekti. Gazetecilerin "Neden öldürdün?" sorularına cevap vermeyen Mustafa Ö, daha sonra adliyeye götürüldü.

TALİHSİZ KADININ CENAZESİ DAZKIRI İLÇESİNE GÖNDERİLDİ

Kardeşi tarafından boğazı kesilerek öldürülen talihsiz kadının otopsisi Pamukkale Üniversitesi morgunda yapıldı. Ailesi morgun kapısında büyük bir üzüntüyle beklerken, baba Hüseyin Özaşkın olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.Oğlunun gelecek ay yapılacak polislik sınavına hazırlandığını belirten baba Özaşkın, böyle bir şeyi asla beklemediklerini ifade etti.

Otopsinin ardından talihsiz kadının cenazesi toprağa verilmek üzere Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesine gönderildi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Telefon Mesajları Abla Katili Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement