Telefonla Dolandırıcılık - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Telefonla Dolandırıcılık

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

İzmir'de telefonla dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen kişi, polis tarafından yakalandı.

İzmir'de telefonla dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen kişi, polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, "155 Polis İmdat" hattını arayan T.B (46), telefonla arayan kişi tarafından dolandırılmak istendiğini bildirdi.

T.B polise, telefonda kendini başkomiser olarak tanıtan kişinin "kimlik bilgilerinin kuyumcu soygununda kullanıldığını, gerçek faillerin yakalanması için nakit parayı buluşma yerine getirmesi gerektiğini" söylediğini anlattı.

Evine yönlendirilen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte hareket eden T.B, kendisinden para ve ziynet eşyalarını almaya gelen A.B. (60) isimli kadının yakalanmasını sağladı.

Gözaltına alınan A.B'nin daha önce S.E'nin (58) 20 bin, P.A'nın (46) 10 bin, A.Ü.P'nin (45) ise 20 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyalarının dolandırılması olaylarına karıştığı tespit edildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.B. tutuklandı.

Kaynak: AA