Tem'de Kaza : 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tem'de Kaza : 2 Yaralı

Tem\'de Kaza : 2 Yaralı

Ataşehir'de, seyir halindeki 2 otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Sürücüler, kazaya bir TIR'ın sebep olduğunu ve olay yerinden kaçtığın söyledi.

01.08.2013 15:17  Güncelleme: 11:02

Kaza saat 13.00'da TEM Otoyolu Ataşehir mevki Ankara istikametinde meydana geldi. Hasan Gündoğdu'nun kullandığı otomobil yanındaki şeritte seyreden Erdal Işık'ın kullandığı otomobile çarptı.

Işık'ın kullandığı otomobil çarpmanın etkisiyle kontrolden çıktı. Taklalar atan otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra ters şekilde durabildi. Yaralanan otomobil sürücüsü Erdal Işık ile yanında bulunan kız arkadaşı Nurgül Kaya çevreden yardıma gelen sürücüler tarafından dışarı çıkarıldılar. Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi.

YARALI SÜRÜCÜNÜN BABASI KAZA YERİNE GELDİ

Yaralanan Işık ile kız arkadaşı Nurgül Kaya aynı ambulansa konularak Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralı sürücünün yakınları ve babası kaza haberini alır almaz olay yerine geldi.

Ambulansın içinde yaralı oğlunu gören baba 'Plakası alınamayan TIR, 2 araca vurup kaçmış" dedi. Kaza sırasında Erdal Işık'ın kız arkadaşı Nurgül Kaya'yı Sabiha Gökçen Havaalanına götürdüğü öğrenildi. Kazaya karışan diğer otomobilin sürücüsü Hasan Gündoğdu polise verdiği ifadede kendi kullandığı otomobilin sol arka bölümüne bir TIR'ın çarptığını, kendisinin de diğer otomobile çarptığını, kazaya neden olan TIR'ın da kaçtığını söylediği belirtildi.

Hasan Gündoğdu'nun bir yakınının cenazesi için Sinop'a gittiği öğrenilirken otomobilin içindeki iki kadın da kaza nedeniyle şoka girip gözyaşı döktüler. Sürücülerin ifadesini alan polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tem'de Kaza : 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement