Teravih Namazını Stadyumda Kıldılar - Son Dakika
Güncel

Teravih Namazını Stadyumda Kıldılar

Teravih Namazını Stadyumda Kıldılar

Yalova Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları'nın organizasyonu ile Yalova Atatürk Stadyumu'nda Enderun usulü teravih namazı kılındı.

31.07.2013 00:22  Güncelleme: 00:28

Yalova Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları'nın (GÖNÜLDER) organizasyonu ile Yalova Atatürk Stadyumu'nda Enderun usulü teravih namazı kılındı. 4 bini aşkın Yalovalı teravih namazını açık havada kıldı.

Yalova Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen ve yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı programın açılışını GÖNÜLDER Birlik Sekreteri Hacı Ömer Anlayışlı yaptı. Anlayışlı, yaptığı konuşmada "Kuran'ı Kerim ziyafeti ve Enderun teravih namazına hoş geldiniz. Platformumuz 21 dernek ve vakıftan oluşmaktadır. Geleneksel hale gelen Kur-an ziyafetleri ve yaptığımız diğer organizasyonlar birlik ve beraberliğimizin, dernek ve vakıflarımızın, cemaatlerimizin bir araya gelmesinin semeresidir ve bereketidir. Bizi bir araya toplayan rabbimize şükür olsun. Bir araya gelen şer güçler bütün güçleriyle Müslümanların üzerine zehirlerini akıtmakta. Müslümanların kanı oluk oluk akmaktadır. Zalimlere karşı bizim bir araya gelmemize, beraber olmamıza özellikle şu günlerde daha çok ihtiyacımız var" dedi.

Program, Kur'an-ı Kerim okuma Dünya birincisi Güney Afrikalı Abdurrahman Sadien, alanı dolduranlara Kuran-ı Kerim okumasıyla devam etti. Daha sonra Mehmet Kemiksiz ile Enderun Hafızlar Topluluğu alandaki vatandaşlara teravih namazını kıldırdı.

Teravih namazına AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Eski Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu, Yalova Kent Konseyi Başkanı Ömer Fitoz ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. - Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Teravih Namazını Stadyumda Kıldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement