"Terminalde Şenlik Var" Oyununa Konu Oldu - Son Dakika
Güncel

"Terminalde Şenlik Var" Oyununa Konu Oldu

"Terminalde Şenlik Var" Oyununa Konu Oldu

Çelebi Hava Servisi ATA İstasyonu personelinin oluşturduğu "Hey-Sen" Grubu, ilk tiyatro oyununu sahneye koydu.

17.10.2014 11:05  Güncelleme: 11:06

Türk sivil havacılığında yaşanmış trajikomik olayların ele alındığı "Terminalde Şenlik Var" isimli tiyatro oyunu, LÖSEV Vakfı yararına sahnelendiği Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde ayakta alkışlandı.
Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Üyesi Canan Çelebioğlu ve Çelebi Hava Servisi ATA İstasyonu Baş Müdürü Aşkın Demir de, bu neşeli tiyatro oyununda sahne aldılar. Canan Çelebioğlu ve Aşkın Demir, oyundaki rollerinin kısa olmasına karşın, Hey-Sen Grubu'nu sahnede yalnız bırakmadılar.

Türk sivil havacılığının global markası Çelebi, yurtiçi ve yurtdışındaki başarılı faaliyetleriyle olduğu kadar, dev bir aile olarak gerçekleştirdikleri Fotoğraf Yarışması, Resim Yarışması ve Tiyatro Kulübü gibi sosyal ve kültürel etkinliklerle de öne çıkıyor. Çelebi Tiyatro Kulübü'nün bir süre önce sahnelediği "Oyun Karıştı" oyunundan sonra şimdi de yine Çelebi çalışanlarından oluşan bir başka ekip "Hey-Sen" Grubu, ilk oyunları için sahneye çıktılar.
Çelebi Hava Servisi (ÇHS) ATA İstasyonu çalışanlarının dans, tiyatro ve müzik alanlarında faaliyet göstermek üzere 2013 yılında oluşturduğu "Hey-Sen" Grubu, "Terminalde Şenlik Var" oyununu, kendilerinin yazıp, yönetip, oynadılar.

Sivil havacılıkta yaşanmış trajikomik hikayeleri ele alan "Terminalde Şenlik Var" isimli tiyatro oyunu, 13 ve 15 Ekim tarihlerinde Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde sahneye konuldu. Sahneye çıkan 23 oyuncunun da ÇHS ATA İstasyonu çalışanı olduğu "Terminal'de Şenlik Var" oyununun her iki gösterimi de, LÖSEV Vakfı yararına gerçekleştirildi.

Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Üyesi Canan Çelebioğlu ve Çelebi Hava Servisi ATA İstasyonu Baş Müdürü Aşkın Demir de, bu neşeli tiyatro oyununda sahne aldılar. Canan Çelebioğlu ve Aşkın Demir, oyundaki rollerinin kısa olmasına karşın, Hey-Sen Grubu'nu sahnede yalnız bırakmadılar. Türk sivil havacılığının çeşitli temsilcilerini de izleyici koltuklarında buluşturan ve büyük ilgi gören "Terminalde Şenlik Var" tiyatro oyununun gösterimleri, büyük beğeni toplayarak, ayakta alkışlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Terminalde Şenlik Var' Oyununa Konu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement